Τσίπρας για αποκάλυψη NEWS 24/7 στους 88,6: Το σχέδιο της ΝΔ είναι το σχέδιο Πινοσέτ

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου MOTIONTEAM

Στα όσα αποκαλυπτικά είπε ο Κώστας Καραγκούνης στο NEWS 24/7 στους 88,6, περί κουμπαρά Πινοσέτ, απάντησε ο πρωθυπουργός. "Θέλουν συντάξεις για όσους έχουν σταθερή δουλειά με σοβαρούς μισθούς" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας

"Το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όσα θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ στο ασφαλιστικό τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της 83ης ΔΕΘ, με αφορμή ερώτηση της ΕΡΤ και όσα αποκάλυψε το NEWS 24/7 στους 88,6  σύμφωνα με την οποία οι μειώσεις στις εισφορές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός βρίσκονται και στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ.Τσίπρας στην απάντησή του μάλιστα αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Κώστας Καραγκούνης στο ΝEWS 24/7 στους 88,6 λέγοντας πως το σχέδιο της ΝΔ είναι το σχέδιο Πινοσέτ."Είναι ο περίφημος κουμπαράς, δηλαδή το κεφαλαιοποιητικό σύστημα. Να αλλάξει δηλαδή το αναδιανεμητικό σύστημα και να πάμε σε ένα σύστημα που θα έχουν σύνταξη όσοι είχαν την τύχη κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου να έχουν μια σταθερή δουλειά και σοβαρούς μισθούς. Οι υπόλοιποι -και δυστυχώς στην Ελλάδα της κρίσης οι υπόλοιποι είναι πολλοί- δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν αξιοπρεπείς συντάξεις. Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΔ και του κ.Μητσοτάκη" είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συντάξεις, Ασφαλιστικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Καραγκούνη περί "κουμπαρά του Πινοσέτ"

Υπ. Εργασίας: Όραμα του κ. Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό το μοντέλο Πινοσέτ

ΚΙΝΑΛ: Προσβάλλει το δημοκρατικό φρόνιμα του λαού κάθε αναφορά στον δικτάτορα Πινοσέτ

SHARE:

24Media Network