Τζανακόπουλος για Μητσοτάκη: Ανυπόστατες καταγγελίες - Υιοθετεί ψευδείς ειδήσεις και ακροδεξιές πρακτικές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις Μητσοτάκη. “Το γεγονός ότι στον κ. Μητσοτάκη δεν αρέσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να προσβάλλει τους θεσμούς και τους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού” σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος.

Σκληρή επίθεση εξαπολύει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις τοπυ Κυριάκου Μητσοτάκη στους τομεάρχες της ΝΔ.

“Το ύφος, το λεξιλόγιο, οι χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύουν ότι τελικά ο ίδιος επιτελεί αυτά που καταγγέλλει.

Είναι ο ίδιος που καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος έχει επιδείξει αναμφισβήτητη θεσμική προσήλωση, καθ’όλη τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του, να αγνοήσει τις θέσεις τόσο του Προέδρου της Κυβέρνησης που απολαύει της εμπιστοσύνης της Βουλής όσο και εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι ο ίδιος που εξαπολύει ανυπόστατες καταγγελίες, υιοθετεί ψευδείς ειδήσεις και ακροδεξιές πρακτικές προσπαθώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπερασπιστή των θεσμών και του κοινοβουλευτισμού” σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος και προσθέτει χαρακτηριστικά: “Το αποτέλεσμα είναι βεβαίως γκροτέσκο αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνο.

Το γεγονός ότι στον κ. Μητσοτάκη δεν αρέσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να προσβάλλει τους θεσμούς και τους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού.

Αν ο ίδιος μέσα στο στρατηγικό του αδιέξοδο και μετά τις αλλεπάλληλες πολιτικές και κοινοβουλευτικές του ήττες αδυνατεί να ξεχωρίσει την πολιτική από την παραπολιτική, τις ύβρεις από την κριτική, την επιχειρηματολογία από την προπαγάνδα αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και υπο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τζανακόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζανακόπουλος: Πλήρης εξευτελισμός της ΝΔ και του πολιτικού της λόγου

SHARE: