Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας

Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας
O Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή "ζωντανά"

Μετά τις μοναδικές και sold out εμφανίσεις του, ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον ισχυρό δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους! 

Ο Σωκράτης Μάλαμας ολοκληρώνει τις ζωντανές εμφανίσεις του στην ακτή Πειραιώς τα δύο τελευταία Σάββατα του Μαρτίου (19 και 26 Μαρτίου).

Μετά τις μοναδικές και sold out εμφανίσεις του, αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον ισχυρό δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους!

Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα, στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα.

Info: 19 και 26 Μαρτίου/Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00/Ώρα Έναρξης: 22:30/Κρατήσεις: τηλ. 210 3418020-21/Οnline: www.aktipireos.gr/ Πειραιώς 178, Ταύρος/Οδηγίες πρόσβασης: Ηλεκτρικός σταθμός «Πετράλωνα» (500μ) & Μετρό «Κεραμεικός» (1000μ)./Ο χώρος επίσης διαθέτει πάρκινγκ/Η είσοδος στον χώρο γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα