“Συναγερμός” στη Eurovision: Τραγουδίστρια δεν πήγε στην πρόβα – Υποβλήθηκε σε τεστ covid

“Συναγερμός” στη Eurovision: Τραγουδίστρια δεν πήγε στην πρόβα – Υποβλήθηκε σε τεστ covid
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος της Ουκρανίας Go _ A, Kateryna Pavlenko. youtube

Η τραγουδίστρια του Ουκρανικού συγκροτήματος "Go _ A", Kateryna Pavlenko, ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά και έμεινε εκτός σκηνής. Με αναπληρωματική τραγουδίστρια η πρόβα.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2021 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι “Arcade”, το 2019.

Η Ολλανδία είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020, προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ενώ η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό στις 22 Μαΐου 2021.

Το “Shum” (Θόρυβος) είναι το τραγούδι που εκπροσωπεί την Ουκρανία στο διαγωνισμό, το οποίο ερμηνεύει το συγκρότημα Go_A, που συνδυάζει παραδοσιακά ουκρανικά φωνητικά, ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αφρικανικά ντραμς και κιθάρα.

Οι πρόβες ξεκίνησαν και η Ουκρανία σήμερα πραγματοποίησε την δεύτερη τεχνική της πρόβα, ωστόσο, μετά από επίσημη ενημέρωση από από την EBU, οι Go_A δεν εμφανίστηκαν μη πλήρη σύνθεση στη σκηνή του Ahoy Arena.

Σύμφωνα με τον OGAEGREECE, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος της Ουκρανίας Go _ A, Kateryna Pavlenko, ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας έχει υποβληθεί σε PCR test για τον COVID-19 και, ως μέτρο προφύλαξης, η Kateryna έχασε την απογευματινή πρόβα και συνέντευξη Τύπου.

Τα υπόλοιπα μέλη του Go _ A έχουν βγει αρνητικά για τον COVID-19 και ερμήνευσαν με stand-in singer (αναπληρωματική). Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν όλα θα πάνε καλά και δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη live εμφάνιση της χώρας στον Ά ημιτελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα