“Ξεπάγωσε” το Frozen και η Madonna λέει ένα “γεια” στην Ελλάδα

“Ξεπάγωσε” το Frozen και η Madonna λέει ένα “γεια” στην Ελλάδα
Η Μαντόνα Warner

Το εμβληματικό κομμάτι από τον δίσκο "Ray of Light" επιστρέφει σε όλα τα ψηφιακά μέσα με τη μορφή νέων χορευτικών remixes, που έχουν ενθουσιάσει την Madonna.

Το “Frozen” είναι σίγουρα μια από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες της βασίλισσας της ποπ σκηνής, Madonna. Όχι μόνο για την αιθέρια μουσική του, αλλά και για το κινηματογραφικής αισθητικής βίντεο κλιπ του, που όταν πρωτοκυκλοφόρησε επαναπροσδιόρισε το μουσικό τοπίο.

Είναι ένα από τα κομμάτια που δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει στα ραδιόφωνα και στα νυχτερινά μαγαζιά και φέτος επέστρεψε σε όλα τα ψηφιακά μέσα, σε νέα μουσική έκδοση και remixes, που έχουν ενθουσιάσει ακόμα και την ίδια την… Madonna.

Η τραγουδίστρια κοινοποιεί απανωτά εδώ και μερικές εβδομάδες τα remixes του “Frozen” στο Instagram, αν και οι περισσότεροι ακόλουθοί της κυρίως ασχολούνται με τα “αλλόκοτα” βίντεο που ανεβάζει στο TikTok – τρολάροντας ίσως με τον δικό της τρόπο όσους σχολιάζουν τις πλαστικές επεμβάσεις της.

Μαντόνα Warner

“Είχα εμμονή με την ταινία ‘Τσάι στη Σαχάρα'”

Το “Frozen” είναι η προμετωπίδα του έβδομου κατά σειρά άλμπουμ της, “Ray of Light“. Μία mid-tempo ηλεκτρονική μπαλάντα που έγραψε η ίδια με τον Patrick Leonard και έκανε την παραγωγή με τον William Orbit, ο οποίος επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τον δίσκο εκείνο. To κομμάτι είχε σκαρφαλώσει στα charts όλου του κόσμου και “σάρωσε” στα αμερικανικά κοινά.

Σε συνέντευξή της η Madonna είχε πει για τη δημιουργία του “Frozen”: “Με ενδιέφερε να συγχωνεύσω ένα είδος φουτουριστικών ήχων με ινδικές και μαροκινές επιρροές. Ήθελα κάτι που να ακούγεται παλιό, αλλά να είναι φρέσκο την ίδια στιγμή. Ήμουν τόσο εμμονική με τη ταινία ‘Τσάι στη Σαχάρα’ και όλα τα στοιχεία που τη συνέθεταν. Έτσι είπα στον Patrick Leonard πως ήθελα κάτι με ‘φυλετική αίσθηση’, κάτι πολύ πλούσιο και ρομαντικό. Όταν άρχισε να παίζει τη μουσική, και ενεργοποίησα την ψηφιακή κασέτα ήχου, άρχισα να βγάζω τη μελωδία.

Η Madonna ανακαλύπτει τι πραγματικά αξίζει στη ζωή

Το βίντεο του “Frozen” σε σκηνοθεσία Chris Cunningham γυρίστηκε στην έρημο της Καλιφόρνια και σε αυτό η Madonna είναι μία μελαχρινή μαγική φιγούρα, που αλλάζει μορφή και γίνεται άλλοτε ένα σμήνος πουλιών, άλλοτε ένα κατάμαυρο ντόμπερμαν. Το βίντεο βραβεύτηκε από το MTV το 1998.

Το ίδιο το κομμάτι σηματοδοτεί μία τεράστια στροφή στη ζωή της Madonna. Μετά την απόκτηση της κόρης της, Λούρδης, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μία πιο ώριμη φάση αναζήτησης. Ήταν η εποχή που ήρθε σε επαφή με την εσωτερικότητα της Kabbalah, η οποία της άλλαξε τη ζωή. Τα επόμενα άλμπουμ της αντανακλούν την απόλυτα διαφορετική στάση ζωής της Madonna που πλέον ξέρει τι είναι αυτό που έχει αξία στη ζωή. Και αυτό δεν είναι η ρηχή δημοσιότητα.

Η μητρότητα ήταν ο καταλύτης για εμένα. Με έστειλε σε έναν δρόμο αναζήτησης για απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν είχα κάνει ποτέ στον εαυτό μου” είχε δηλώσει στο Q magazine.

Ένα γεια από την Madonna στην Ελλάδα!

To Frozen φέτος κυκλοφόρησε σε νέες εκδοχές και στην Ελλάδα αγαπήθηκε όσο τίποτα. Τα social media σχολίασαν την επιστροφή της Madonna με το ανανεωμένο Frozen, ενώ η καλλιτέχνιδα της Warner Music Greece μας χάρισε ακόμα ένα remix.

Το Γκίνες πρέπει να παραδώσει ένα ρεκόρ στη Μαντόνα, επειδή είναι η γυναίκα στον πλανήτη Γη με τις περισσότερες αλλαγές εμφάνισης. Είναι η βασίλισσα της επανεφεύρεσης” έγραψε ένας χρήστης. “Η Μαντόνα μπήκε σε μια νέα δεκαετία με τον τέλειο εμβληματικό τρόπο. Αυτό το τραγούδι άξιζε την αθανασία!” εξέφρασε ένας άλλος.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει και ένα τρίτο remix, η queen της pop μουσικής έκανε ένα promo post, στο οποίο αναφέρθηκε στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πως το τραγούδι της εδώ έχει γίνει super hit!

Αυτό πάντως που δεν μπορεί σίγουρα να αμφισβητήσει κανείς είναι ένα. Όσα χρόνια και αν περάσουν η Madonna, η οποία θυμίζουμε έκανε μία αξέχαστη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στις 27 Σεπτεμβρίου 2008, θα είναι πάντα, η βασίλισσα της ποπ μουσικής!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα