Ζητούνται χορευτές για το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ζητούνται χορευτές για το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Πρόβα για θεατρική παράσταση ⓒ 2021 Thanassis Stavrakis/Associated Press

Τέσσερις άνδρες θα προσλάβει η Εθνική Λυρική Σκηνή με σύμβαση ενός έτους – Προθεσμία υποβολής έως τις 6 Ιουλίου.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση ενώπιον επιτροπής για την πρόσληψη έως τεσσάρων ανδρών χορευτών μπαλέτου (Α’ χορευτών, σολίστ, και κορ ντε μπαλέ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 στα στούντιο της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364). Στην ακρόαση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν την αίτησή τους έως και την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά: α) το έντυπο της αίτησης, β) βιογραφικό σημείωμα, γ) φωτογραφία, δ) βίντεο με μία κλασική ή νεοκλασική variation και ε) δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη.

Δεκτές θα γίνουν αιτήσεις χορευτών γεννημένων μεταξύ 1 ης Ιανουαρίου 1988 και 31 ης Δεκεμβρίου 2001. Αιτήσεις οι οποίες δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές. Για την συμπλήρωση της δήλωσης συγκατάθεσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει συμβουλευτούν την Πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην καρτέλα «Νέα – Ανακοινώσεις».

Ο Διευθυντής Μπαλέτου και ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Χορού ΕΛΣ θα αξιολογήσουν τα απεσταλμένα βιογραφικά και βίντεο, ώστε να καταλήξουν στους χορευτές που θα κληθούν να λάβουν μέρος στην ακρόαση. Η πρόσκληση για την συμμετοχή τους καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης θα τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έως την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021.

Η ΕΛΣ δικαιούται, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας με τους υποψήφιους, να τους προσλάβει σε διαφορετική βαθμίδα από αυτή για την οποία δήλωσαν συμμετοχή. Οι συμβάσεις πρόσληψης για τους επιλεγέντες θα είναι διάρκειας ενός έτους, ενώ για την ολοκλήρωση της πρόσληψής τους στην ΕΛΣ οι επιτυχόντες θα πρέπει να υπάγονται φορολογικά στην Ελλάδα και να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, άδεια εργασίας σε περίπτωση αλλοδαπού κτλ.). Σημειώνεται, ότι η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.

Η τελική απόφαση για την πρόσληψη των χορευτών θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Βίκυ Μπούρχα στο 213-0885781, ή την κα. Ιβάνα Κατσούλα στο 213-0885782.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα