Άφωνος ο Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του στον “αέρα”, χωρίς να του το έχει πει

Άφωνος ο Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του στον “αέρα”, χωρίς να του το έχει πει
Αλέξης Παππάς - Αλέσια Ντεμέτζ glomex

Η Αλέσια Ντεμέτζ "εισέβαλε" στη σύνδεση, θέλοντας να κάνει έκπληξη στον Αλέξη Παππά. Τι είπαν για το περιβόητο μονόπετρο.

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Παππάς, όπου μίλησε για την εμπειρία στο Survivor, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την αγαπημένη του, Αλέσια.

Ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για το μονόπετρο που υποτίθεται πως χάρισε στην σύντροφό του είπε: “Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος, γιατί ούτε εγώ το είχα δώσει αυτό. Μάλλον ήθελε να με πειράξει λίγο, το πήρε από κάποια φίλη της και το έβαλε”.

Λίγο μετά, η Αλέσια Ντεμέτζ “εισέβαλε” στη σύνδεση, θέλοντας να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της, ο οποίος σάστισε: “Δεν ήξερε ο Αλέξης ότι θα βγω στον ‘αέρα’. Το δαχτυλίδι ήταν μιας φίλης μου και ήθελα να τον πειράξω. Τώρα γνωριζόμαστε σιγά σιγά, βγαίνοντας από το παιχνίδι, ερχόμαστε κοντά, μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον”, υποστήριξε η νεαρή, ενώ αποκάλυψε πως με τον ηθοποιό περνάνε όμορφα και πως είναι χαρούμενοι που είναι μαζί.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Αλέξη Παππά και την “εισβολή” της Αλέσια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα