Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο – Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο – Τι θα δούμε απόψε
Η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Μυρσίνη προτείνει στην Ασημίνα ένα ύπουλο σχέδιο. Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στις "Άγριες Μέλισσες".

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Η Μυρσίνη προτείνει στην Ασημίνα ένα ύπουλο σχέδιο: να κρατήσει το μωρό της Δρόσως και να το παρουσιάσει ως δικό της.

Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

Η Παγώνα, πικραμένη από την συμπεριφορά της Ουρανίας, της μιλά άσχημα και της δηλώνει πως δεν θέλει πια να έχουν καμία σχέση. Η Ελένη, ανήσυχη για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη.

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεομένη, ενώ η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στη ψυχή των δυο αδελφών.

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα