Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου
Ο Αλέξης Παππάς alpha tv

Ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, υποστηρίζοντας πως ο δεύτερος έχει προχωρήσει σε "ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές".

Τη νομική οδό παίρνει η διαμάχη όπου πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Παππάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το τελευταίο διάστημα με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος του πρώην Bachelor αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έχει ήδη σταλεί εξώδικο στον Κύπριο μουσικό και παραγωγό.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αποστείλαμε μια εξώδικη πρόσκληση προς τον κ. Μαυρικίου με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά καθώς το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω».

«Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Το γνωρίζει ο ίδιος πάρα πολύ καλά και πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά. Όταν ο κ. Παππάς έχει μια διεθνή καριέρα όπου επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πρότζεκτ εκατομμυρίων πάνω στο όνομα του, δεν μπορεί να έρχεται ο κ. Μαυρικίου πως ο κ. Παππάς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και δεν τήρησε τον λόγο του. Δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα