Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου: “Με χάκαραν στο Instagram. Έχασα 4.000 followers”

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου: “Με χάκαραν στο Instagram. Έχασα 4.000 followers”
Η Μαρία Κορινθίου Instagram

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην διαδικτυακή της περιπέτεια, καθώς κάποιοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Μου έχουν πειράξει το λογαριασμό λογισμικά. Απώτερος σκοπός τους είναι να κατεβάσει το ίδιο το Instagram το λογαριασμό μου. Κάποια στιγμή έχασα πάρα πολλούς followers, δηλαδή 4.000 μέσα σε 4 μέρες. Μου στέλνανε μηνύματα φίλοι πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου κάνουν λάικ”, διηγείται η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”.

“Εδώ και εννέα μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε. Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories. Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα μέιλ μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε σάιτ γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά”, καταλήγει η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα