Κατερίνα Λέχου: “Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου”

Κατερίνα Λέχου: “Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου”
Η Κατερίνα Λέχου glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν να καταγγείλει δημόσια την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη στο χώρο του θεάτρου και για το κίνημα #metoo.

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου το βράδυ της Τρίτης (18/5). Η ηθοποιός, που πρόσφατα παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Magazine του NEWS 24/7, αναφέρθηκε στους λόγους που την ώθησαν να καταγγείλει δημόσια την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη στο χώρο του θεάτρου και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo.

“Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι. Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δε μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου. Σίγουρα έχεις ελαττώματα, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος”, είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

“Από τη μέρα που μίλησε η Ζέτα Δούκα, πέρασαν έξι μέρες για να μιλήσω. Μίλησε η Ζέτα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα και με τον σύζυγό μου, γιατί είναι κάτι που έχει και για αυτόν ένα feedback. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου”, τόνισε.

Ενώ συνέχισε: “Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί που έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, μοτίβα συμπεριφοράς. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version