Miguel Herrán: Ο “Ρίο’ του “Casa de Papel” έγινε μπαμπάς

Διαβάζεται σε 2'
miguelherran
Ο ηθοποιός Μιγκέλ Εράν [email protected]

Γονείς έγιναν ο “Ρίο” της ισπανικής σειράς δράσης “Casa de Papel” και η σύντροφός του, με τον Ισπανό ηθοποιό να μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο “Ρίο“, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ισπανικής σειράς του Netflix, “Casa de Papel“, κατά κόσμον Μιγκέλ Εράν (Miguel Herrán), αφού πριν λίγες ώρες κράτησε στην αγκαλιά το πρώτο του παιδί.

Η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τον Ισπανό ηθοποιό και τη σύντροφό του, Celia Pedraza αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τη σύντροφο του “Ρίο” να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Μιγκέλ Εράν ήταν εκείνος που ανέλαβε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά τον τοκετό, όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει για πρώτη φορά με τη νεογέννητη κορούλα του.

Σας αγαπώ“, έγραψε ο ηθοποιός στο μήνυμα που συνόδευσε το τρυφερό στιγμιότυπο, με τους ακόλουθούς του να σπεύδουν να του ευχηθούν.

Η ανάρτηση του Miguel Herrán:

Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του μωρού αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία με τον σύντροφό της, η Celia Pedraza έγραψε: “Maria, σε αγαπάμε απεριόριστα“.

celia

Πριν μερικούς μήνες ο Μιγκέλ Εράν ήταν εκείνος που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, συγκινώντας με τα τρυφερά του λόγια για το ευχάριστο γεγονός που θα συνέβαινε προσεχώς στη ζωή τους.

Λοιπόν… Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.. αυτή είναι η οικογένειά μου. Και είναι αυτό που θέλω περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Η Celia Pedraza μού έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου.. θα γίνουμε γονείς. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, μόνο που προς το παρόν όλα είναι τέλεια και ότι έχουμε μια ψευδαίσθηση που είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε”, είχε γράψει ο “Ρίο” στο μήνυμα που συνόδευσε μία σειρά από φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το υπερηχογράφημα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα