Σοφία Χατζηπαντελή: Έδειξε το στήθος της μέσα σε τρένο – “Θα με πετάξουν έξω”

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Χατζηπαντελή
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram@sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή gone wild κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στη Βενετία και σήκωσε τη μπλούζα της δείχνοντας το στήθος της.

Ενα διαφορετικό ταξίδι με τρένο κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή και δεν θα μπορούσε να μην ταράξει τα νερά.

Η πρώην κριτής του My Style Rocks και διεθνές μοντέλο που ενέπνευσε το Unibrow Movement, ταξιδεύει με το Venice Simplon-Orient-Express, από το Παρίσι για τη Βενετία σε ένα ταξίδι που διοργανώνει ο γνωστός οίκος μόδας Jean Paul Gaultier.

Επιβάτες του “Jean Paul Gaultier Railway” είναι fashion bloggers, μοντέλα και influencers από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κλήθηκαν σε μία “σκανδαλώδη” βραδιά που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Την προτροπή αυτή που αναγραφόταν και στην πρόσκληση του event, είπε να ακολουθήσει και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία προχώρησε σε μία προκλητική κίνηση, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την παραμονή της στο τρένο.

Σοφία Χατζηπαντελή
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram@sophiahadjipanteli

Όπως φαίνεται σε βίντεο που τράβηξε φίλη της και αναδημοσίευσε και η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή στάθηκε μπροστά από ένα τζάμι, σήκωσε τη μπλούζα της και κόλλησε το στήθος της πάνω στο τζάμι, ενώ δύο emoji φωτιές έκρυβαν τα επίμαχα σημεία.

Στη δική της ανάρτηση μάλιστα η Σοφία Χατζηπαντελή έγραψε πως “θα με πετάξουν έξω από αυτό το τρένο“, σχολιάζοντας την πράξη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα