“Προκόπης” από Άγριες Μέλισσες: Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Καζάκο

“Προκόπης” από Άγριες Μέλισσες: Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Καζάκο
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που νιώθει πως χρωστάει πολλά στον ηθοποιό, Κώστα Καζάκο.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “Tonight Show” βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο πρωταγωνιστής από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο νιώθει πως χρωστά πολλά στον Κώστα Καζάκο.

“Ως δάσκαλος σε δραματική σχολή σοκάρεσαι με αυτό που σου έρχεται από τα σχολεία. Είναι πολύ ιερό πράγμα να είσαι δάσκαλος και για μένα αυτό είναι ότι πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει. Νιώθω ευλογημένος γιατί υπήρξα μαθητής και ευτυχώς είχα δάσκαλο”.

Ενώ για τον Κώστα Καζάκο δήλωσε: “Δάσκαλος μου ήταν ο Κώστας Καζάκος, που του χρωστάω τη ζωή μου. Στην κυριολεξία του χρωστάω τη ζωή μου. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα, χωρίς αυτόν. Δεν θα είχα κάνει τίποτα εάν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Εάν δεν υπήρχε αυτή η σχολή, αν δεν είχα αυτούς τους δασκάλους που είχα και αυτούς τους συμμαθητές που είχα” δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο ηθοποιός.

Ενώ συμπλήρωσε: “Ήταν ευλογημένη στιγμή και δεν υπάρχει στιγμή που να μην τον έχω δίπλα μου. Όποτε ανεβαίνω στη σκηνή, είναι πάντα δίπλα μου. Το θεωρώ πολύ σημαντικό πράγμα να έχεις ένα χέρι να πιαστείς”.

Ολόκληρη η συντέντευξη του Γιώργου Ηλιόπουλου στο 00:44:00

Ο αγαπημένος μας τηλεοπτικός κουρέας, από τις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε επίσης και για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην επιτυχημένη σειρά του AΝΤ1, αλλά και για το πώς και πότε του προτάθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα