Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έτσι σκοτώνεται ο Μιλτιάδης στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έτσι σκοτώνεται ο Μιλτιάδης στο φινάλε
Ο Μιλτιάδης στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Με ποιο τρόπο θα πεθάνει ο Μιλτιάδης στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Το συγκινητικό του τέλος.

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη (03/06) η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και θα τους γεμίσει με έντονα συναισθήματα.

Ειδικά τα δύο τελευταία επεισόδια θα μοιάζουν με ταινίες, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, καθώς είναι γυρισμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιλαμβάνει πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σειρά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, στο τέλος του κύκλου θα δούμε τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου χαρακτήρα, του Μιλτιάδη Σεβαστού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πώς ακριβώς θα σκοτωθεί.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Ευτυχείτε”, αυτό θα είναι το τέλος του ήρωα:

“Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές, την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω, που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μία τελευταία κουβέντα. Θα έχουν μία τελευταία συνομιλία και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν”.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια

Τετάρτη 2 Ιουνίου – Επεισόδιο 150

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Πέμπτη 3 Ιουνίου – Επεισόδιο 151

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα