Άγριες Μέλισσες: Το πτώμα ενός άντρα αναστατώνει το Διαφάνι

Ο τηλεοπτικός Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες
Ο τηλεοπτικός Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Λάμπρος μαθαίνει για τα βασανιστήρια του Βόσκαρη. Τι θα δούμε την Τρίτη (05/1).

Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις το βράδυ της Δευτέρας (04/1) οι "Άγριες Μέλισσες", καθηλώνοντας ξανά τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ήρθαν κοντά, ο Νικηφόρος έμαθε για τον παράνομο δεσμό Ασημίνας - Μπάμπη και η Ελένη δεν μπορεί πλέον να κρατά μυστικά από τον Λάμπρο.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 69

Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του; Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις. Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα. Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: