Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Γιώτας μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της

Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Γιώτας μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της

Η Γιώτα Δημήτροβα αποχώρησε με νεύρα και απογοήτευση ένα βήμα πριν από τον τελικό του "The Bachelor". Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η Γιώτα Δημήτροβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του “The Bachelor”, ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha, ο οποίος θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (17/12). Οι δύο φιναλίστ είναι η Άννα και η Αθηνά “New York”.

Η κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, παρόλο που ίδια είχε αναπτύξει έντονα συναισθήματα για εκείνον. Έτσι, όταν ο Έλληνας Bachelor της ανακοίνωσε πως μένει εκτός τελικού, τον πλησίασε απογοητευμένη και εκνευρισμένη, του έδωσε τα κοσμήματα που της είχε χαρίσει, του γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Λίγες ώρες μετά, η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

“Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή τελειώνουν…το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την εμπειρία που έζησα στο @thebachelorgr δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ… Δεν κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα πολλές από τις δικές σας καρδιές… Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα θετικά σχόλια και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα… Και μην ξεχνάτε πάντα να είστε αληθινοί και σε όποιους αρέσετε”.

Η ανάρτηση της Γιώτας Δημήτροβα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα