Χάρης Ρώμας: Ο χωρισμός λόγω εμβολίου, η νέα του σειρά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Χάρης Ρώμας: Ο χωρισμός λόγω εμβολίου, η νέα του σειρά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”
Ο Χάρης Ρώμας στο The 2night show Glomex

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο "The 2night show" για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε την θεματική της νέας του σειράς που θα έχει τίτλο "Πεφταστέρι". Γιατί το "Κωνσταντίνου και Ελένης" μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/12) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις για τον χωρισμό του, στη νέα του σειρά που θα ονομάζεται “Πεφταστέρι”, στη δημαρχία που θα διεκδικήσει, αλλά και στο κλασικό πια σίριαλ “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Σχετικά με τον πρόσφατο χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης λόγω του εμβολίου, ο Χάρης Ρώμας είπε:

Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα μετά από 10 χρόνια για το εμβόλιο. Αυτό ήταν η αφορμή. Κατάλαβα ότι είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Γιατί δεν το καταλάβαμε 10 χρόνια; Επειδή υπήρχε μεγάλη αγάπη και έρωτας. Κάποιες πλευρές του αλλουνού δεν θέλουμε να τις δούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν είμαι στα πατώματα για τον χωρισμό μου. Ξέρω ότι έχει έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα. Και έχει ξεκινήσει ήδη. Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, τρεις φορές υπήρξα drama queen αλλά δεν θέλω να ξανασυμβεί. Μετανιώνω αλλά δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την όλη πορεία μου στη ζωή”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα του σειρά με τίτλο “Πεφταστέρι”, η οποία, όπως είπε, θα τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 1960, ενώ θα παίζει και ο ίδιος. Αφορά ένα μεγάλο πρωταγωνιστή του θεάτρου και του κινηματογράφου που είναι σε κάθοδο και ένα νέο κορίτσι που ανεβαίνει δίπλα του.

Επίσης, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Χαλανδρίου το 2023 και τότε θα απέχει για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα. Έτσι, μπορεί το “Πεφταστέρι” μπορεί να είναι η τελευταία του σειρά.

Τέλος, ανέφερε πως το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί, όπως είπε, “έχει τις περισσότερες “non stop τηλεθεάσεις ever”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα