DWTS: Η πλάκα του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ για τους “ευγενικούς Έλληνες”

DWTS: Η πλάκα του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ για τους “ευγενικούς Έλληνες”
Η Βικτόρια Χίσλοπ με τον παρτενέρ της στο DWTS Youtube / @StarTvGreece

Η γνωστή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ χόρεψε βαλς με τον παρτενέρ της στην πρεμιέρα του "Dancing with the stars". Τι δήλωσε για την Ελλάδα και γιατί έκανε τον Λάμπρο Φισφή να γελάσει.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (17/10) στο Star το “Dancing with the stars”, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Στα παρασκήνια βρίσκεται ο Λάμπρος Φισφής, ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Βικτόρια Χίσλοπ, της διάσημης συγγραφέως, που πλέον είναι πολιτογραφημένη Ελληνίδα.

Η Χίσλοπ είναι γνωστή στην Ελλάδα για το μυθιστόρημά της “Το νησί” που έγινε σειρά στο Mega, αλλά και για το βιβλίο “Καρτ Ποστάλ” που, επίσης, έγινε σειρά και προβάλλεται αυτή την περίοδο στην ΕΡΤ.

Μετά το βαλς που χόρεψε με τον παρτενέρ της και για το οποίο έλαβε πολύ θετικά σχόλια, η διάσημη συγγραφέας πήγε στα παρασκήνια όπου συνομίλησε με τον Λάμπρο Φισφή.

Η Βικτόρια Χίσλοπ είπε πως αυτό που της αρέσει στην Ελλάδα είναι οι άνθρωποί της, καθώς “είναι πολύ ζωντανοί και πολύ ευγενικοί και πολύ όμορφοι”.

Ο Λάμπρος Φισφής γέλασε στο άκουσμα της “ευγένειας των Ελλήνων” και την ρώτησε σε ποια γειτονιά μένει, ώστε να πάει να βρει αυτούς τους συμπολίτες μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα