DWTS: Το πρώτο 40άρι του show – Οι κριτές χειροκροτούσαν όρθιοι

DWTS: Το πρώτο 40άρι του show – Οι κριτές χειροκροτούσαν όρθιοι
DWTS Youtube / @StarTvGreece

Ένα από τα ζευγάρια του DWTS κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι του χάρισαν από 10 βαθμούς. Ποιοι "έκλεψαν" την παράσταση.

Το Dancing with the stars επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με το 8o live του, με πολλές εκπλήξεις, αλλά και μία ακόμη αποχώρηση, με τον Τάσο Παλαντζίδη να φεύγει από το show.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και χάρισαν μοναδικές στιγμές, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.

Ένα από αυτά, όμως, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να “κλέψει” την παράσταση, λόγω του πάθους και της ενέργειάς του. Τα σχόλια που έλαβε το ζευγάρι ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου και τον παρτενέρ της Αλέξανδρο, οι οποίοι χόρεψαν ένα φλογερό αργεντίνικο τάνγκο και κατάφεραν να αποσπάσουν 40 βαθμούς, 10 από κάθε κριτή.

Πρόκειται για το πρώτο 40άρι που βλέπουμε φέτος στον διαγωνισμό, ενώ οι κριτές ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που χειροκροτούσαν όρθιοι. Το ζευγάρι μόλις άκουσε τη βαθμολογία του, ξέσπασε σε κραυγές χαράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα