Masterchef 5: Τέλος για τις οντισιόν – Τι θα δούμε στο bootcamp

Masterchef 5: Τέλος για τις οντισιόν – Τι θα δούμε στο bootcamp
Οι κριτές του Masterchef Facebook / @MasterChef GR

Οι οντισιόν του "MasterChef 5" τελείωσαν και στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε το bootcamp. Πώς θα περάσουν στο σπίτι οι διαγωνιζόμενοι.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) οι οντισιόν του “MasterChef 5” για φέτος και, έτσι, στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή (05/2) θα δούμε τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή το bootcamp.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος υπήρξαν αλλαγές στη διαδικασία των οντισιών, καθώς οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονταν μπροστά στους κριτές ανά τετράδες, ενώ όποιος έπαιρνε τρία “ναι” περνούσε κατευθείαν στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Στο bootcamp πρόκειται να δούμε όσους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν δύο “ναι” από τους κριτές και τους δόθηκε μία ευκαιρία για να αποδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, τις γνώσεις και το πάθος τους.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του “MasterChef 5” για 40 λεπτά και θα πρέπει να πάρουν τρία “ναι” για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην τελευταία φάση, που είναι η είσοδος στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα