MasterChef: Ο Γιάννης “έκαψε” με τα σχόλιά του τον “τοξικό” Διονύση

MasterChef: Ο Γιάννης “έκαψε” με τα σχόλιά του τον “τοξικό” Διονύση
STAR

Ο Γιάννης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την αρχηγία του Διονύση για την κόκκινη ομάδα και τη σχολίασε αρνητικά. Το trailer του νέου επεισοδίου του MasterChef "δείχνει" καμμένο πιάτο...

Τα μαχαίρια φαίνεται πως έχουν βγει για τα καλά στο MasterChef, ακόμα και μεταξύ των καλύτερων… φίλων. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιάννης Αυλωνίτης “ισοπέδωσε” με την κριτική του του πιάτου του φίλου του, Διονύση Σαρακίνη.

Όπως φάνηκε, ο Γιάννης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την αρχηγία του Διονύση για την κόκκινη ομάδα και τη σχολίασε ιδιαίτερα αρνητικά: «O Διονύσης δεν είναι κακό παιδί αλλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρας που μονίμως γκρινιάζει, ένας χαρακτήρας που όπως λέω μου αρέσει το μπιπ αλλά στον χαβαλέ. Να σε πειράξω, να με πειράξεις. Ξέρεις τα όριά μου, ξέρω τα όριά σου. Μην τα ξεπεράσεις όμως κι ότι έχω πει μπροστά σου το ξέρεις κι ότι έχω πει πίσω σου, πρώτα θα το έχω πει μπροστά σου. Περιπλέκει λίγο τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα σήμερα να παίρνει δυναμικά την αρχηγεία του, μην επαναπαύεσαι ότι ένας Γιάννης και μια Μαργαρίτα μπορεί να σου βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τον είδα στεγνό από ιδέες.»

Τελικά ακόμα και οι πιο δυνατές φιλίες στο MasterChef μπορεί να μην έχουν τόσο στέρεες βάσεις…

MasterChef: Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Στο αποψινό επεισόδιο η ένταση αναμένεται να κορυφωθεί καθώς μία από τις δύο ομάδες, στις οποίες έχουν χωριστεί οι εναπομείναντες παίκτες θα οδηγηθεί σύσσωμη σε αποχώρηση. Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έκαψε το φαγητό, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά την κριτική ενός πιάτου εμφανίζεται να λέει ότι «το πιάτο αυτό είναι τελείως εκτός θέματος»:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα