My Style Rocks: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε – Κλάματα στο πλατό

My Style Rocks: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε – Κλάματα στο πλατό
My Style Rocks Glomex

Ποια παίκτρια αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks και κέρδισε 2.500 ευρώ. Ποια αποχώρησε συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, μετά από απόφαση των κριτών.

Με το πρώτο gala της σεζόν ξεκίνησε το My Style Rocks την Δευτέρα (23/01) στον ΣΚΑΙ και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να “μεγαλουργήσουν” στις εμφανίσεις τους, με θέμα το “bachelorette”.

Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους τόσο τις συμπαίκτριές τους όσο και την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

My Style Rocks: Η νικήτρια της εβδομάδας

Όσες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη την προηγούμενη βδομάδα για κάποια από τις εμφανίσεις τους, είχαν ένα βαθμό επιπλέον στη συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσαν. Το άθροισμα όλων των βαθμών μετά και από τη σημερινή τους εμφάνιση, έδωσε την τελική κατάταξη και τη νικήτρια του πρώτου κύκλου των εμφανίσεων η οποία έλαβε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Νικήτρια ήταν η Όλγα.

My Style Rocks: Οι υποψήφιες προς αποχώρηση

Οι τρεις διαγωνιζόμενες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, βρέθηκαν μπροστά στις συμπαίκτριές τους οι οποίες κλήθηκαν να ψηφίσουν ποια από τις τρεις θέλουν να συνεχίσει στο My Style Rocks. Μάλιστα, σε αυτό το στάδιο η ψήφος της νικήτριας μετράει για δύο.

Οι τρεις υποψήφιες ήταν η Τζωρτζίνα, η Εύα και η Βασιλική.

Οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας επέλεξαν να “σώσουν” τη Βασιλική.

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε

Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση, η Τζωρτζίνα και η Εύα, στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και ο Δημήτρης Σκουλός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη αποφάσισαν, σε ποια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα να παραμείνει η Τζωρτζίνα και να αποχωρήσει η Εύα, που προηγουμένως δεν είχε ακούσει καλά σχόλια.

“Χάρηκα πάρα πολύ που ήμουν εδώ. Το περίμενα ότι θα μείνει η Τζωρτζίνα και της αξίζει. Συμφωνώ ότι εκπροσωπεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού και θα δούμε πολλά”, είπε αρχικά η Εύα.

Για την αποχώρησή της σχολίασε: “Εγώ δεν συμφωνώ, αλλά καταλαβαίνω αυτά που μου λέτε. Πιστεύω ότι κι εγώ άξιζα μια δεύτερη ευκαιρία, όπως όλοι, αλλά ίσως σε κάτι άλλο”.

Η Εύα Φούσκα αποχαιρέτησε συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια συμπαίκτριές της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα