Παναγιώτης Βασιλάκος: “Στο Bachelor δεν είχα σενάριο, ήμουν αυθόρμητος”

Παναγιώτης Βασιλάκος: “Στο Bachelor δεν είχα σενάριο, ήμουν αυθόρμητος”
Παναγιώτης Βασιλάκος Glomex

Για την εμπειρία του στο πρώτο "Bachelor" μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ σχολίασε το πώς του φαίνεται ο Αλέξης Παππάς φέτος. Τι δήλωσε για τη Νικολέττα Τσομπανίδου.

Για την εμπειρία του στο “Bachelor”, τα προσωπικά του, καθώς και για τα πλάνα του, τηλεοπτικά και μη, μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην εκπομπή “Πρωινό”.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως στη ζωή του έχει τύχει να ερωτευτεί ταυτόχρονα δύο ή περισσότερες κοπέλες, ενώ στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για το εάν υπήρχε σενάριο, εφόσον πρόκειται για τηλεοπτικό προϊόν, απάντησε:

“Όταν ήμουν στο “Bachelor” δεν είχα σενάριο. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος και λειτουργούσε όπως λειτουργώ με τις κοπέλες που βγαίνω στην έξω μου ζωή. Δεν υπήρχε script, σε μένα δεν υπήρχε ποτέ. Δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω”.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη νικήτρια του πρώτου “Bachelor”, τη Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία πλέον βρίσκεται σε νέα σχέση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Την ερωτεύτηκα μέσα στο παιχνίδι. Βγαίνοντας έξω, πραγματικά προσπαθήσαμε και οι δύο πολύ, αλλά αποφασίσαμε να το αφήσουμε γιατί στη συνέχεια θα στεναχωριόμασταν και οι δύο. Όταν κάτι δεν πηγαίνει, καλό είναι να σταματάει απ’ την αρχή. Υπήρξε ολοκληρωμένη σχέση”.

Ο ίδιος είπε πως θα προτιμούσε να βλέπαμε το “Bachelorette”, με 20 άντρες να διεκδικούν μια γυναίκα, ενώ σχετικά με το πώς του φαίνεται ο νέος “Bachelor”, ο Αλέξης Παππάς, είπε:

“Είδα την πρεμιέρα. Είδα τον Αλέξη λίγο αγχωμένο, που είναι απόλυτα κατανοητό και ανθρώπινο. Πιστεύω πως αργότερα θα είναι περισσότερο ο εαυτός του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα