Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Χαμός στο Twitter με τη “Τζιτζιμπίρα” και τις “αστείες” ερωτήσεις

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Χαμός στο Twitter με τη “Τζιτζιμπίρα” και τις “αστείες” ερωτήσεις

Έφτασε στις 3.000 ευρώ χωρίς να χρησιμοποιήσει καμία βοήθεια, με πολλούς χρήστες του Twitter πάντως να τα βάζουν με το επίπεδο των ερωτήσεων.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκανε η πρώτη παίκτρια στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” της Τετάρτης, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει, αλλά και να ξεπεράσει το πρώτο “μαξιλάρι” χωρίς να χρησιμοποιήσει καμία βοήθεια.

Η πρώτη φορά στην οποία κλήθηκε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού ήταν για τις 4.000 ευρώ, στην ερώτηση Ποια ονομασία οργάνου σημαίνει στα ιταλικά «σιγά, απαλά»”.

Μέχρι το σημείο εκείνο, είχε καταφέρει να εξασφαλίσει 3.000 ευρώ χωρίς καμία βοήθεια, γεγονός που προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια αρκετών χρηστών του Twitter για το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για εύκολες, ακόμα και για “αστείες” ερωτήσεις, γράφοντας πως θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, πριν από το πρώτο μαξιλάρι και όχι για τόσο μεγάλα ποσά.

Ερωτήσεις όπως “σε ποιο νησί μπορούμε να πιούμε τζιτζιμπίρα” (σωστή απάντηση η Κέρκυρα), ή “ποιος πολιτικός ηγέτης δεν είχε μούσι” (σωστή απάντηση, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα