Survivor 4: Πώς αντέδρασε η Ανθή Σαλαγκούδη στην Πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού

Survivor 4: Πώς αντέδρασε η Ανθή Σαλαγκούδη στην Πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού
Η Ανθή Σαλαγκούδη glomex

Με χιούμορ αντέδρασε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, στην πλάκα του Λιανού πως θα επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε τι έγραψε.

“Πάγωσαν” οι παίκτες του Survivor στο Συμβούλιο της Κυριακής όταν ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός αποφάσισε να τους κάνει μία πρωταπριλιάτικη φάρσα, λέγοντάς τους πως η πρώην παίκτρια Ανθή Σαλαγκούδη θα επέστρεφε στο παιχνίδι.

“Υπάρχει ένα παραπάνω κάθισμα στη Μπλε ομάδα. Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δεύτερη έκπληξη. Βρίσκεται ήδη στο νησί και ξαναμπαίνει στο “Survivor” η Ανθή Σαλαγκούδη. Ας την υποδεχτούμε”, ανέφερε με σοβαρό ύφος ο Λιανός.

Όλοι οι παίκτες κοιτούσαν άφωνοι δεξιά κι αριστερά. Μετά από λίγα λεπτά, ο παρουσιαστής τους ανέφερε πως επρόκειτο για φάρσα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να δηλώνει ανακουφισμένος: “Αν γινόταν κι αυτό, θα κολυμπούσα εδώ”!

Φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη δεν άφησε ασχολίαστη την πλάκα και από την άνεση του σπιτιού της έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές αντιδράσεις των ακολούθων της και φυσικά έγραψε και τα δικά της σχόλια.

“Όχι όχι δεν θέλω ούτε εγώ να ξαναμπώ!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Instagram

Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα