Survivor 4: Επική ατάκα Τριαντάφυλλου – “Πρέπει να έχει ακόμα αφίσα μου”

Survivor 4: Επική ατάκα Τριαντάφυλλου – “Πρέπει να έχει ακόμα αφίσα μου”

Σε σύγκρουση ήρθαν για ακόμη μία φορά ο Τριαντάφυλλος με τον Κορόμι στο "Survivor 4". Η ατάκα που του είπε πυροδότησε σχόλια και memes στο twitter.

Εντάσεις σημειώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες του “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (07/4), με τον Τριαντάφυλλο να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στους καβγάδες με τους συμπαίκτες του.

Στην παραλία του νησιού, ο Γιώργος Κορόμι ήρθε σε σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας ότι το παίζει τραυματίας όταν υπάρχει κάποιο σημαντικό αγώνισμα, καταλήγοντας: “Είσαι ένας μοντέρνος εθνικός ήρωας, ένας μοντέρνος καραγκιόζης”.

Ο Τριαντάφυλλος θίχτηκε από τα λεγόμενα του Κόρο και δήλωσε στην κάμερα του “Survivor 4” ότι ο συμπαίκτης του πρέπει να είχε αφίσες τον τραγουδιστή στο δωμάτιό του όταν ήταν μικρός, πυροδοτώντας σχόλια και memes στο twitter.

“Ο Κόρο με το που ξυπνάει, τα ‘χει με τον Τριαντάφυλλο! Που είναι ο Τριαντάφυλλος, τι κάνεις ο Τριαντάφυλλος, κάτσε να του πω του Τριαντάφυλλου, να του κάνω αυτό κι εκείνο. Μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες στο δωμάτιο του από μένα! Του το δίνω αυτό όμως και πρέπει να έχει στεναχωρεθεί τώρα με τις ανοησίες που έχει κάνει προς το πρόσωπο μου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι… Κρατάει τις κακίες του αλλά, όταν δεν υπάρχει κάτι, έρχεται και δίνει. Χτυπάει τα καρφιά, χτυπάει πισώπλατα. Πρέπει να έχει ακόμα σίγουρα, τώρα είναι 33 χρονών, καμιά αφίσα μου στο δωμάτιο του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, τα “έβαλε” και με τον Ηλία Μπόγδανο, αναφέροντας ότι είναι “αγαθούλης”.

“Εμάς τους δύο μας φοβούνται κάποια παιδάκια εδώ μέσα, γιατί δεν θα κωλώσουμε να πούμε την αλήθεια. Ο Ηλίας θεωρώ πως είναι αγαθούλης, είναι ένας ευάλωτος χαρακτήρας στον Τζέιμς που είναι πονηρός”, είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version