Survivor 4: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Αλέξης Παππάς

Survivor 4: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Αλέξης Παππάς
Ο Αλέξης Παππάς του Survivor 4 youtube printscreen

Στους τέσσερις περίπου μήνες, που ο Αλέξης Παππάς "επιβίωσε" στον Survivor 4, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί παρελθόν από το Survivor 4 και πολλοί ήταν οι εκείνοι που περίμεναν πώς και πώς το άκουσμα της αποχώρησής του για να βγάλουν… απωθημένα εβδομάδων!

Ήταν γνωστή η διαμάχη του με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ συχνά-πυκνά, ο Αλέξης Παππάς λογομαχούσε και με τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και με άλλους παίκτες όπως ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Κόρομι. Εν ολίγοις, με όλους τους μπλε, πλην Μαριαλένας.

Οι προαναφερθέντες, λοιπόν, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την αποχώρηση του Παππά, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς τη στιγμή της ανακοίνωσης από τον Γιώργο Λιανό.

Εν μέσω χειροκροτημάτων, που δεν σταμάτησαν παρά την παρατήρηση του Τριαντάφυλλου, Τζέιμς και Μπάρτζης σηκώθηκαν όρθιοι για να αγκαλιαστούν, η Ελένη Χαμπέρη χαμογελούσε, την ώρα που ο Κώστας Παπαδόπουλος έδινε τον πανηγυρικό τόνο από το κοχύλι που χρησιμοποιεί για ντουντούκα το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης είχε σπεύσει να προδικάσει το αποτέλεσμα και να αποχαιρετήσει με ένα σύνθημα τον Αλέξη Παππά πριν καν ακούσει το όνομά του:

Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά!”

Survivor 4: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Αλέξης Παππάς

Ο ηθοποιός μπορεί να μην κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές θετικές ψήφους από το κοινό, ώστε να παραμείνει στο Survivor, ωστόσο στους τέσσερις περίπου μήνες που “επιβίωσε” στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως αποκάλυψε το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Παππάς είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι σήμερα εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 87.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version