Survivor 4: “Μπλε” φιέστα στην αποχώρηση με βούκινο και “Γεια σου Παππά, Παππά…”

Survivor 4: “Μπλε” φιέστα στην αποχώρηση με βούκινο και “Γεια σου Παππά, Παππά…”
Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς οι μπλε στο άκουσμα του ονόματος "Αλέξης Παππάς"

Χειροκροτήματα, εναγκαλισμοί, μέχρι και... συνθήματα για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο οποίος χαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας χαμόγελα στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος, σύμφωνα με αρκετούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, μετά την αποχώρησή του θα… ομορφύνει! Αυτό ειπώθηκε από ορισμένους “μπλε” στο Survivor της Τετάρτης, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε “πόλεμο” με τον ηθοποιό και φαίνεται ότι περίμεναν το άκουσμα της αποχώρησής του για να βγάλουν… απωθημένα εβδομάδων!

Ήταν γνωστή η διαμάχη με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ συχνά-πυκνά, ο Αλέξης Παππάς λογομαχούσε και με τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και με άλλους παίκτες όπως ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Κόρομι. Εν ολίγοις, με όλους τους μπλε, πλην Μαριαλένας.

Οι προαναφερθέντες, λοιπόν, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την αποχώρηση του Παππά, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς τη στιγμή της ανακοίνωσης από τον Γιώργο Λιανό.

Εν μέσω χειροκροτημάτων, που δεν σταμάτησαν παρά την παρατήρηση του Τριαντάφυλλου, Τζέιμς και Μπάρτζης σηκώθηκαν όρθιοι για να αγκαλιαστούν, η Ελένη Χαμπέρη χαμογελούσε, την ώρα που ο Κώστας Παπαδόπουλος έδινε τον πανηγυρικό τόνο από το κοχύλι που χρησιμοποιεί για ντουντούκα το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης είχε σπεύσει να προδικάσει το αποτέλεσμα και να αποχαιρετήσει με ένα σύνθημα τον Αλέξη Παππά πριν καν ακούσει το όνομά του:

Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά!”

Η αντίδραση των μπλε προκάλεσε διχασμό στο Twitter. Πολλοί συμμερίστηκαν τη χαρά τους για την αποχώρηση του ηθοποιού από τον Άγιο Δομίνικο, δεν ήταν όμως λίγοι και εκείνοι που θεώρησαν λάθος και unfair τους πανηγυρισμούς τη στιγμή που ο ίδιος έφευγε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα