Survivor 4: “Σκάνδαλο” με το δώρο του Σάκη στη Μαριαλένα- Το φορούσε και στην Ένωση

Survivor 4: “Σκάνδαλο” με το δώρο του Σάκη στη Μαριαλένα- Το φορούσε και στην Ένωση

Το δώρο "έκπληξη" του Σάκη στη Μαριαλένα που είδαμε να της κάνει την περασμένη εβδομάδα, όπως δείχνουν όλα ήταν στημένο. Ποιες οι επικρατέστερες ερμηνείες.

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με το δήθεν δώρο που προσέφερε ο Σάκης Κατσούλης στην πρώην κοπέλα του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που δεν ήταν άλλο από ένα κολιέ καρδιάς που υποτίθεται έφτιαξε ο Αλέξης Παππάς και έδωσε στον φίλο του για να το δώσει και αυτός με τη σειρά του στην αγαπημένη του.

Πράγματι την περασμένη εβδομάδα στο Survivor παρακολουθήσαμε το σκηνικό όπου ο Αλέξης έδωσε στο Σάκη το “κατασκεύασμά του” (μία πέτρα σε σχήμα καρδιάς) προκειμένου αυτός να το προσφέρει σαν δώρο στη Μαριαλένα. Στις επόμενες σκηνές είδαμε τους δύο να κάνουν βόλτα με φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Δομίνικο, αφού έχει προηγηθεί η έκπληκτη αντίδραση της Μαριαλένας μόλις έλαβε το δώρο.

Ωστόσο, κάποιοι παρατηρητικοί πρόσεξαν πως το εν λόγω κολιέ φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτυ της Ένωσης που είχε γίνει στις 28 Μαρτίου.

Μία ερμηνεία είναι ότι το όλο σκηνικό με το δώρο είναι στημένο από την παραγωγή. Τη δική του ερμηνεία έδωσε πάντως και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο “Ευτυχείτε” , όπου υποστήριξε ότι ενδεχομένως τα πλάνα αυτά είχαν γυριστεί πριν από το πάρτι της ένωσης και προβλήθηκαν τώρα ακριβώς για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα