Survivor 4 – Trailer: Σκάει “βόμβα” από Λιανό – Έκπληκτοι οι παίκτες

Survivor 4 – Trailer: Σκάει “βόμβα” από Λιανό – Έκπληκτοι οι παίκτες
Survivor Greece / Facebook

Μια ανακοίνωση που θα αφήσει τους παίκτες των δύο ομάδων με το στόμα ανοιχτό θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στο Survivor της Κυριακής. Δείτε το trailer.

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Τζέιμς Καφετζή, αλλά και μία ανακοίνωση-βόμβα διά στόματος Γιώργου Λιανού θα δούμε στο Survivor της Κυριακής, όπως προδίδει το trailer που κυκλοφόρησε.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εμφανίζεται ενώπιον των παικτών, λέγοντάς τους ότι “θα τα πούμε το βράδυ σε έκτακτο συμβούλιο μείξης και δημιουργίας των δύο νέων ομάδων του φετινού Survivor”, με τις δύο ομάδες να τον κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φέρει ανακατατάξεις και ίσως ρίξει λάδι στη φωτιά με ακόμη περισσότερες εντάσεις μεταξύ συγκεκριμένων προσώπων.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο για δημιουργία νέων ομάδων και πλέον μένει να δούμε αν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα φέρει διαφοροποιήσεις ή απλά θα αποδειχτεί…. πρωταπριλιάτικη φάρσα. Σε κάθε περίπτωση,
δημιουργούνται ερωτηματικά γύρο από το ενδεχόμενο αλλαγών στη σύσταση των ομάδων, έναν μόλις μήνα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα