Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Κόκκινοι και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους απόψε στο Survivor, για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα καταφέρει να "πάρει" τον αγώνα.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor 5 στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (22/03) στον ΣΚΑΙ.

Όπως θα δούμε απόψε, οι σχέσεις κάποιων παικτών παραμένουν τεταμένες, ενώ η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Άρη Σοϊλέδη κορυφώνεται.

Καθώς οι παίκτες προσπαθούν να συνηθίσουν τις νέες τους ομάδες, μέσα από τα αγωνίσματα έρχονται ολοένα και πιο κοντά, αφού σημασία έχει ο κοινός σκοπός.

Το σημερινό αγώνισμα θα είναι πολύ απαιτητικό, αφού οι παίκτες του Survivor θα πρέπει να σπρώξουν με όλη τους τη δύναμη τις μεγάλες μπάλες του στίβου μάχης.

Το έπαθλο θα είναι η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, γεγονός που τους κάνει να συγκινηθούν ιδιαίτερα, αλλά και να βάλουν τα δυνατά τους στον αγώνα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας θα καταφέρουν να κερδίσουν οι Κόκκινοι, κάνοντας σερί νίκες.

Υπενθυμίζεται, πως μετά και το χθεσινό συμβούλιο, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Ανδρέας Ματθαιακάκης, Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (22/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα