Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Κόκκινοι και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους στο αποψινό αγώνισμα του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (05/04) μέσα από τη συχνότητα τον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, στο επίκεντρο των εντάσεων θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ των Μπλε, ο οποίος θα δεχτεί “πυρά” από παντού.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος καβγάς θα ξεκινήσει στην καλύβα με τους συμπαίκτες του, όπου θα έρθει σε ρήξη με τον Σπύρο Μαρτίκα. Είσαι η ντροπή. Ντρέπομαι που ήρθες εδώ να παρουσιαστείς”, θα του πει ο Μαρτίκας, ενώ ο Εμμανουήλ θα τον αγνοήσει “μουρμουρίζοντας” και φεύγοντας, τελικά, από τον χώρο.

Στη συνέχεια, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων θα πάρουν το μέρος του Καραγκούνια. Ο ίδιος θα μιλήσει για τον χαμό του πατέρα του, αλλά ο Εμμανουήλ δεν θα τον αφήσει να ολοκληρώσει.

“Μη μιλάς μωρέ. Μη μιλάς άλλο. Όλοι σου φωνάζουν”, θα πει ο Καραγκούνιας, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης θα του απευθύνει τον λόγο και θα του πει ότι κανένας δεν τον θέλει, έτσι όπως κάνει. Μάλιστα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα αναγκαστεί να παρέμβει στην αντιπαράθεσή τους, προκειμένου να επιβάλει την τάξη.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε απόψε θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία, γεγονός που θα κάνει τους παίκτες του Survivor 5 να “λυγίσουν”.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Μπλε φαίνεται πως θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (05/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα