Survivor Trailer: Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης – Τεράστιο έπαθλο από τον Ατζούν

Survivor Trailer: Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης – Τεράστιο έπαθλο από τον Ατζούν
Ατζούν Ιλιτζαλί Glomex

Με έντονο τρόπο για όσους τον κατηγόρησαν μιλά ο Άρης Σοϊλέδης στο νέο επεισόδιο του Survivor. Αγώνισμα επάθλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ανακοινώνει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Δείτε το trailer.

Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Σοφιάννα Αβραμάκη αισθάνεται αυτοπεποίθηση μετά την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη και λέει χαρακτηριστικά: Σίγουρα με την παραμονή μου έκλεισαν αρκετά στόματα. Εγώ υποψιάζομαι θα γίνουν και κάποιες “μπιφτέκες” για άλλη μια φορά”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μιλά με ιδιαίτερα έντονο τρόπο για όσους τον κατηγόρησαν στα προηγούμενα επεισόδια. Θέλω να δω πώς θα κινηθεί ο Σπύρος Μαρτίκας. Από το πρωί με ρωτάει αν είμαι καλά, επειδή σήμερα θα έχουμε μεγάλο έπαθλο. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους που κάνουν κωλοτούμπες. Ενοχλούνται που έχουμε παρέα και το λένε “κλίκα” αυτό το πράγμα. Σαν να θέλω κάποια “κλίκα” εδώ μέσα για να προχωρήσω, δεν είμαι καλός αγωνιστικά. Εσείς που κατηγορείτε εμένα για χαρακτήρα, είστε μόνοι σας μέσα στο παιχνίδι. Μόνοι σας μπήκατε και μόνοι σας θα βγείτε, λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θα κάνει την εμφάνισή του ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Ο Τούρκος παραγωγός έχει ετοιμάσει μια τεράστια έκπληξη για τη νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι κοντά σας. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει το Μαϊάμι, αναφέρει και όλοι οι παίκτες του Survivor ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Στο δρόμο, όμως, για την κατάκτηση αυτού του μεγάλου επάθλου, κάποιος παίκτης θα είναι ιδιαίτερα άτυχος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίς θα τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας του Πάσχα (25/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα