Το “Ναι” του Σημίτη, η επιστολή Βενιζέλου και το “ίσως” του Παπανδρέου

Το “Ναι” του Σημίτη, η επιστολή Βενιζέλου και το “ίσως” του Παπανδρέου
Κώστας Σημίτης Eurokinissi

Μισή ώρα κράτησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον πρώην πρωθυπουργό.

Θετικός εμφανίζεται ο Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, για τη συμμετοχή του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ξεκινά τις εργασίες του στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.  

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης για μισή ώρα με τη Φώφη Γεννηματά, με τη συνάντηση να πραγματοποιείται σε πολύ θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», επιστολή προς την Φώφη Γεννηματά απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την οποία την ευχαριστεί για την πρόσκληση που του απηύθυνε προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν διευκρινίζει αν θα αποδεχθεί την πρόσκληση, κάτι που όμως θεωρείται αδύνατον.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, μετά την επιστροφή του από την Ινδία, αναμένεται και η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έχει το Σάββατο προγραμματισμένη συνάντηση πρώην υπουργών Εξωτερικών στη Βιέννη. Συνεργάτες του σπεύδουν, πάντως, να τονίσουν ότι τυχόν απουσία του δεν θα έχει κανένα πολιτικό λόγο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα