H Apple βάζει “λουκέτο” στην μουσική υπηρεσία Music Connect

H Apple βάζει “λουκέτο” στην μουσική υπηρεσία Music Connect
Apple AP

Ο διαδικτυακός κολοσσός αποφάσισε να "σκοτώσει" ένα από τα φιλόδοξα εγχειρήματά του στο χώρο της ψυχαγωγίας και των κοινωνικών δικτύων, δεδομένου ότι η ανταπόκριση ήταν κάθε άλλο παρά ικανοποιητική.

Στέλνοντας ήδη τις πρώτες ενημερώσεις σε μουσικούς και καλλιτέχνες, η Apple άρχισε να τους ενημερώνει ότι δεν θα έχουν πλέον την ευκαιρία να δημοσιεύσουν περιεχόμενο στο Apple Music Connect, που στην πράξη αποτελούσε ένα κοινωνικό δίκτυο ενσωματωμένο στην πλατφόρμα ροής της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στις ενημερώσεις αυτές, η Apple θα προχωρήσει στη διαγραφή των προγενέστερων δημοσιευμένων μηνύματων από την ενότητα “For You” και τις σελίδες καλλιτεχνών που φιλοξενούνται από την Apple Music, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019.

Κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση πριν από τρία χρόνια, το Music Connect είχε χαρακτηριστεί ως ένα κοινωνικό δίκτυο μέσω του οποίου οι καλλιτέχνες μπορούν να επικοινωνούν με τους οπαδούς τους.

Η Apple υποχρεώθηκε ωστόσο να κλείσει την υπηρεσία, αναγνωρίζοντας στην ουσία την αποτυχία της, δεδομένου ότι οι περισσότεροι μουσικοί δεν χρησιμοποίησαν ποτέ την εν λόγω πλατφόρμα, προτιμώντας άλλες κοινωνικές υπηρεσίες δικτύων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα