Elden Ring: Οργιάζουν τα τρολ με τον νέο εξοπλισμό που θυμίζει ζώνη αγνότητας

Elden Ring: Οργιάζουν τα τρολ με τον νέο εξοπλισμό που θυμίζει ζώνη αγνότητας

Χαμός με τα μυστικά εσώρουχα που χρησιμοποιούνται από "trollers" για να οδηγήσουν παίκτες σε τιμωρία.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο δημοφιλές παιχνίδι “Elden Ring”, το οποίο φαίνεται πως έχει χτυπηθεί από hackers με όλο και περισσότερους παίκτες να παραπονιούνται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όπως αναφέρει το IGN, σωρεία trollers στο παιχνίδι οδηγούν παίκτες στο soft-ban αφήνοντας τα μυστικά εσώρουχα στους κόσμους τους και οδηγώντας τους σε ban!

Πώς το κάνουν; Με τα Deathbed Smalls, ένα πενιχρό κομμάτι εξοπλισμού που μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω hacking και δίνει ban για έξι μήνες σε όσους το σηκώσουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν online μόνο με hackers.

Αυτό μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε αντικείμενο και, καθώς το multiplayer του Elden Ring ενθαρρύνει τη συνεργασία, οι παίκτες συχνά να ρίχνουν ισχυρά όπλα και αντικείμενα για να βοηθήσουν τους συναδέλφους Tarnished. Επομένως, το να σηκώσεις τα Deathbed Smalls φαίνεται αρκετά φυσιολογικό, αλλά οι παίκτες γνωρίζουν σύντομα τον κίνδυνο όταν λάβουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα από την FromSoftware.

Τα Deathbed Smalls – ένα αντικείμενο που προφανώς φορούσε η Fia στην περιοχή του κέντρου Roundtable Hold αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν οι παίκτες – ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο. Αν και είναι ένα ολοκληρωμένο κομμάτι εξοπλισμού με τη δική του περιγραφή, στατιστικά και εικόνα, η FromSoftware φαίνεται ότι έκοψε τα απροσδόκητα εσώρουχα από το τελικό παιχνίδι.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση που οι παίκτες τιμωρούνται με αυτό τον τρόπο (αν και είναι σίγουρα λιγότερο επιθετικός), καθώς ένας διαβόητος hacker του Dark Souls εμφανίστηκε στο Elden Ring και μετέφερε παράνομα αντικείμενα στα inventories των παικτών.

Τα Deathbed Smalls δεν είναι ούτε το μόνο περίεργο μυστικό που βρίσκεται στο Elden Ring, καθώς οι fans ανακάλυψαν επίσης έναν τρόπο να κάνουν τον διαβόητο Starscourge Radahn να νικήσει τον εαυτό του και έναν κρυφό τοίχο που ανοίγει μόνο μετά από 50 χτυπήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα