Οριστικό: Το video game “Fallout” γίνεται τηλεοπτική σειρά

Οριστικό: Το video game “Fallout” γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το αγαπημένο παιχνίδι μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από τα Amazon Studios και την Kilter Films.

Τηλεοπτική σειρά γίνεται το γνωστό video game “Fallout”, όπως είχε εξαγγείλει η Amazon.

Τα βιντεοπαιχνίδια “Fallout” εκτυλίσσονται σε μία μελλοντική εποχή, στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει προηγμένη τεχνολογία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Ψυχρό Πόλεμο. Μια πυρηνική έκρηξη καταστρέφει τελικά μεγάλο μέρος της χώρας. Τα παιχνίδια “Fallout” ακολουθούν έναν προσαρμόσιμο χαρακτήρα που εξερευνά τα ερείπια των Ηνωμένων Πολιτειών αρκετές εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε το 1997 και οδήγησε σε μια μεγάλη ακολουθία επιτυχημένων παιχνιδιών.

Το σενάριο της επερχόμενης σειράς έχουν αναλάβει ο Τζόναθαν Νόλαν (Jonathan Nolan) και η Λίζα Τζόι (Lisa Joy), αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Την τελευταία δεκαετία, εξετάσαμε πολλούς τρόπους για να φέρουμε το “Fallout” στην οθόνη“, δήλωσε ο Τοντ Χάουαρντ (Todd Howard), εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios. “Αλλά ήταν ξεκάθαρο από τη στιγμή που μίλησα για πρώτη φορά με τον Τζόναθαν και τη Λίζα πριν από μερικά χρόνια, φάνηκε ότι αυτοί και η ομάδα του Kilter θα μπορούσαν να το κάνουν σωστά. Θαυμάζουμε τη δουλειά τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους και με τα Amazon Studios”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα