10 λεπτά, 1576 σκαλιά, ένας νικητής

default image

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Tόμας Ντολτ ανέβηκε με τα πόδια τους 86 ορόφους του Empire State Building, καθιστώντας... "άχρηστο" το ασανσέρ (Vid)

Άλλο ένα ρεκόρ κατάφερε να σπάσει ο 27χρονος Τόμας Ντολντ, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια συμμετέχει στον αγώνα σκαλιών του Empire State Building.

Συγκεκριμένα,οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ανέβουν όσο γρηγορότερα μπορούν στο παρατηρητήριο που είναι εγκατεστημένο στην ταράτσα του κτιρίου, δηλαδή στον 86ο όροφο. Και φυσικά όχι με το ασανσέρ, αλλά από τις σκάλες και με τα πόδια!

Για ακόμη μια χρονιά πάντως ο νικητής παρέμεινε ο ίδιος. “Πάντα η πρώτη φορά σου μένει”, δήλωσε στη βρετανική telegraph, τονίζοντας όμως πώς ειδικά φέτος “νοιώθω ιδιαίτερα ευχαριστημένος ακριβώς επειδή κανείς άλλος δεν έχει ξανακερδίσει επτά συνεχόμενες φορές αυτόν το διαγωνισμό”.

Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία των γυναικών δεν αφήνουν άνδρες και γυναίκες να διαγωνίζονται μαζί, πρώτη κατέφθασε στον 86ο όροφο του Empire State Building η Μελίσα Μουν από τη Νέα Ζηλανδία που ανέβηκε τα 1.576 σκαλιά σε 12 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα