Καυγάς ΝΔ- ΑΝΕΛ με αλληλοκατηγορίες για πολιτική εξαχρείωση

Καυγάς ΝΔ- ΑΝΕΛ με αλληλοκατηγορίες για πολιτική εξαχρείωση
Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

Επίθεση στον Καμμένο εξαπέλυσε η Σπυράκη κάνοντας λογο για χυδαιότητες, με την Παπαδοπούλου να απαντά ότι "στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέπτης". Αντιπαράθεση Γεωργιάδη- Παπαχριστόπουλου μέσω του Ραδιοφώνου 24/7

Η κόντρα Νέας ΔημοκρατίαςΑΝΕΛ, που ξεκίνησε με αφορμή το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μόντε Κάρλο, συνεχίζεται με τους τόνους μεταξύ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κυβερνητικού εταίρου να ανεβαίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έχει καταθέσει ερώτηση για το ταξίδι Καμμένου, την οποία σχολίασε σε υψηλούς τόνους μέσω twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια, κατέθεσαν ειδικότερα ερώτηση ζητώντας εξηγήσεις από τον κ.Καμμένο, τον οποίο κατηγορούν ότι κάνει διακοπές την ώρα που κρίσιμα εθνικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

“Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1” αναφέρουν οι βουλευτές.

“Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοι που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€” απάντησε ο κ.Καμμένος μέσω twitter.

Το tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ προκάλεσε την αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε τηλεοπτικά πάνελ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ.

Αντιπαράθεση και στον αέρα του Ραδιοφώνου 24/7

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ήταν οξύτατος όσον αφορά στα σχόλια που ανήρτησε στο Twitter o υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, στον απόηχο της κριτικής που δέχθηκε για το ταξίδι του στο Μονακό.

Ο κύριος Γεωργιάδης διερωτήθηκε, πώς θα αντιδρούσε οποιοσδήποτε εάν δεχόταν προσβλητικά σχόλια – όπως αυτά του κυρίου Καμμένου – για την σύζυγό του.

“Αυτό που είπε ο Καμμένος ήταν με το σεις και με το σας; O δήθεν καθωσπρεπισμός και οι δήθεν αποστάσεις βλάπτουν τη δημοκρατία. Αυτό πιστεύω. Εδώ δεν χωρούν ίσες αποστάσεις. Δεν θα γίνει η Ελλάδα χαβούζα επειδή το θέλει ο Καμμένος”, ανέφερε σε έντονο ύφος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι “η ερώτηση της ΝΔ (για το ταξίδι Καμμένου στο Μονακό) δεν είχε τίποτα το ειρωνικό, ούτε προσβλητικό. Ήταν μία απολύτως κόσμια ερώτηση, μέσα στα πλαίσια του συνταγματικού μας δικαιώματος να ασκούμε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Αλίμονο, εάν η απάντηση ενός υπουργού σε μία κριτική που του ασκούμε, είναι ύβρις και οχετός”.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι ανέχεται κα επιβραβεύει τους κυρίους Πολάκη και Καμμένο με το να τους κρατά στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ καθημερινά υβρίζουν πολιτικούς αντιπάλους σε αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την πλευρά του μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, δήλωσε σε σχέση με το ταξίδι του Π. Καμμένου στο Μονακό είπε τα εξής: “Το σπίτι του δεν τον έβλεπε, ξημεροβραδιαζόταν στα στρατόπεδα. Αποφάσισε να πάει ένα ιδιωτικό ταξίδι στο Μονακό. Δεν είναι έγκλημα αυτό. Έχει ένα κτίριο στη Συγγρού που θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια και το έχει παραχωρήσει στο κόμμα. Είναι άρχοντας ο Πάνος Καμμένος. Αν θέλουν να ποινικοποιήσουν τον πλούτο, τι να πω, κάνουν λάθος”.

Νέα κόντρα Σπυράκη- Παπαδοπούλου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος , μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε», κάλυψε την στάση του κ.Καμμένου, προκαλώντας νέα αντίδραση από τη ΝΔ.

Για τον τρόπο που εκφράζεται ο υπουργός Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι έχει ασκηθεί άδικη κριτική στον κ. Καμμένο και χαρακτήρισε απόλυτα υποκριτές όσους κάνουν κριτική για το ταξίδι του υπουργού στο Μόντε Κάρλο.

Ερωτηθείς για τη στάση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει θέμα δεδηλωμένης» και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αρραγής και συμπαγής. Υπενθύμισε δε, ότι ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει την εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό και τον κ. Κοτζιά. Επανέλαβε τους δυο πυλώνες της πολιτικής συμφωνίας των δύο κομμάτων, δηλαδή την έξοδο από τα μνημόνια και τη θεσμική θωράκιση της χώρας σε θέματα διαφθοράς. Σημείωσε δε ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό.

«Η πλήρης κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στις χυδαιότητες που εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απλώς επιβεβαιώνει ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βαδίζουν μαζί, χέρι-χέρι, ως το τέλος, τον δρόμο της πολιτικής εξαχρείωσης», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε: «Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εξάλλου πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για τη χώρα».

Στην κ.Σπυράκη απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Είναι πια βέβαιο ότι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέφτης. Γιατί αλλιώς θα έβλεπαν ότι η σημερινή ηγετική της ομάδα είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της χυδαιότητας, της απόλυτης εξαχρείωσης και της απύθμενης υποκρισίας. Κρίμα. Το ποιος θα είναι παρελθόν, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και η εκπρόσωπός του να το κρίνει ο ελληνικός λαός όταν σημάνει η ώρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα