'ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Κυκλοφόρησε το τεύχος 254 του ek magazine - Αφιέρωμα στην τελευταία γενιά bar και εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Κυκλοφόρησε το τεύχος 254 του ek magazine - Αφιέρωμα στην τελευταία γενιά bar και εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Το αφιερωματικό τεύχος 254 του μηνιαίου περιοδικού αρχιτεκτονικής ek, “The Bar & Restaurant Issue”, παρουσιάζει είκοσι επιλεγμένα bar και εστιατόρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Της έκανε πρόταση γάμου με πίτσα

Της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας μία πίτσα

Σε μία "νόστιμη" πρόταση γάμου, αυτός ο νεαρός από την Μεγάλη Βρετανία ζητάει από την σύντροφό του να τον παντρευτεί χρησιμοποιώντας μια πίτσα, αφού το ταξίδι τους στην Ιταλία ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.

Ο Ηλίας Σκουλάς δεν έφτιαξε για το Rock 'n' Roll άλλο ένα αμερικάνικο μενού

Ο Ηλίας Σκουλάς δεν έφτιαξε για το Rock 'n' Roll άλλο ένα αμερικάνικο μενού

Ένας διακεκριμένος σεφ της ελληνικής γαστρονομίας, άνοιξε την κουζίνα (και την όρεξή μας) και μας άφησε να καταλάβουμε τη διαφορά ενός καλού σεφ, από έναν πραγματικά ταλαντούχο

Ο Έλληνας που έφερε τα Tex Mex στην Αθήνα

Ο Έλληνας που έφερε τα Tex Mex στην Αθήνα

Πριν καν συμπληρώσει τα 30, ο Γιάννης Δελμούζος έφερε την πικάντικη συνήθεια των μεξικάνικων ταχυφαγείων, με μια ιδιαίτερη αισθητική και προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα. Και κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Ancho