Τζόκοβιτς: “Είχε νοσήσει με κορονοϊό και είχε εξαιρεθεί από τους κανόνες εμβολιασμού” λένε οι δικηγόροι του

Τζόκοβιτς: “Είχε νοσήσει με κορονοϊό και είχε εξαιρεθεί από τους κανόνες εμβολιασμού” λένε οι δικηγόροι του
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς Thibault Camus / ASSOCIATED PRESS

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο φαίνεται ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου. Ποια είναι η υπερασπιστική του γραμμή.

Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και της δίκης του για την απέλασή του από την Αυστραλία έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Και κάθε ημέρα παρουσιάζεται και ένα νέο δεδομένο, δείχνοντας ότι το μπλέξιμο που δημιουργήθηκε είναι άνευ προηγουμένου.

Μία ημέρα λοιπόν μετά την διαρροή της επιστολής της Tennis Australia που ενημέρωνε λανθασμένα ότι οι μη εμβολιασμένοι παίκτες μπορούσαν να εισέλθουν στην χώρα αν είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό τους τελευταίους 6 μήνες, ήρθε η νέα αποκάλυψη: Στα έγγραφα που έχει καταθέσει ο Τζόκοβιτς στο δικαστήριο για να αποφύγει την απέλαση, αναφέρεται ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβριου 2021.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Σέρβος έχει αυτή τη στιγμή δύο σημαντικά επιχειρήματα στην υπεράσπισή του: Την επιστολή της Tennis Australia και την απόδειξη ότι πληρούσε τα κριτήρια που του είχαν τεθεί όντας ανεμβολίαστος, αφού είχε νοσήσει εντός του 6μηνου.

Για την ιστορία, αυτή είναι η 2η φορά που έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος νόσησε με κορονοϊό. Η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2020, όταν είχε βρεθεί θετικός τότε αυτός, αλλά και η σύζυγός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα