Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι καταλήψεις, η γνωριμία με τον Πανούση και η τραπ – “Προτιμώ την καλή αμοιβή από την τηλεθέαση”

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι καταλήψεις, η γνωριμία με τον Πανούση και η τραπ – “Προτιμώ την καλή αμοιβή από την τηλεθέαση”

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show της Τετάρτης ήταν η γνωστή ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στο πλατό του 2night Show που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Ο έρωτας είναι παιχνίδι, μωρό μου”.

Η πολύπειρη ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συγγραφική της απόπειρα και το περιεχόμενο του βιβλίου της, σχολιάζοντας γενικότερα πως: “Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα εγώ πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το εγώ από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης”, για να προσθέσει: “γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιοούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μνημόνευσε και τη γνωριμία της με τον Τζίμη Πανούση, λέγοντας: “Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου. Αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός”, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν σήμερα υπάρχει ο αντίστοιχος Πανούσης, απάντησε: “Πλέον τα παιδιά κάνουν stand up αλλά φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα”, σχολιάζοντας επίσης και την τραπ σκηνή.

Όταν, τέλος, ο παρουσιαστής της εκπομπής τής έθεσε ορισμένα διλήμματα, όπως “καλά νούμερα τηλεθέασης ή καλές αμοιβές”, η ηθοποιός είπε: “Καλή αμοιβή, μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα