Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος για την επίσκεψή της στο Βατικανό με σέξι δαντελένιο φόρεμα

Κιμ Καρντάσιαν: Σάλος για την επίσκεψή της στο Βατικανό με σέξι δαντελένιο φόρεμα
Κιμ Καρντάσιαν Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η αποκαλυπτική εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Βατικανό. Τα αρνητικά σχόλια στα social media και τα "πυρά" στην Κέιτ Μος που την συνόδευσε.

Στο Βατικανό βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με το γνωστό μοντέλο Κέιτ Μος και την 18χρονη κόρη της Λίλα Γκρέις, με την επίσκεψή της να πυροδοτεί πολλές αντιδράσεις, λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα, το οποίο είχε πολλά κοψίματα στους ώμους και στο μέρος της κοιλιάς και της πλάτης, τα οποία άφηναν γυμνά διάφορα σημεία του σώματός της. Ολοκλήρωσε το λουκ της με μπεζ ψηλοτάκουνα και ένα σακάκι που φόρεσε όταν μπήκε μέσα στο Βατικανό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ενδυματολογικός κώδικας Βατικανού είναι ιδιαίτερα αυστηρός και απαγορεύει στους επισκέπτες να φορούν αμάνικα, φούστες πάνω από το γόνατο και ρούχα που αφήνουν μέρη του σώματος ακάλυπτα.

Θαυμαστές της και μη, θεώρησαν την ενδυμασία της Κιμ Καρντάσιαν όχι μόνο ακατάλληλη για την περίσταση, αλλά ασεβή προς το Βατικανό και τον Πάπα, με αποτέλεσμα να το twitter να κατακλυστεί με δεκάδες αρνητικά σχόλια που την κατηγορούσαν ότι παραβίασε το πρωτόκολλο. Μάλιστα, οι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε τη συμπεριφορά της Κέιτ Μος, η οποία άναψε τσιγάρο μέσα στη λιμουζίνα της.

Αντιδράσεις στο twitter για την εμφάνισή της:


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα