Νεφέλη Ορφανού: "Η γάτα μου με έσωσε και δεν κάηκα με την ηλεκτρική κουβέρτα"

Νεφέλη Ορφανού: "Η γάτα μου με έσωσε και δεν κάηκα με την ηλεκτρική κουβέρτα"

Η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού μίλησε για τη ζωή της, για το άκρως επιτυχημένο "Ρετιρέ" που άφησε ιστορία, για τη Τζέσυ Παπουτσή, την Κατίνα Παξινού, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτειά της με τη φωτιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά "Ρετιρέ", αλλά και για προσωπικές πτυχές της ζωής της.

"Έχω γεννηθεί στο Παγκράτι και δεν έφυγα ποτέ. Το σπίτι είναι δικό μου και δεν το άφησα ποτέ. Γενικά δένομαι πάρα πολύ με τα πράγματα", είπε σχετικά με την περιοχή που μένει.

ADVERTISING

Όσο για τη φρενίτιδα με το "Ρετιρέ" η Νεφέλη Ορφανού είπε:

"Ήταν ο Δαλιανίδης. Ήταν μεγάλος δάσκαλος, μεγάλος μάστορας. Να φανταστείτε ότι με σταματάνε στο δρόμο ακόμη και τώρα νέοι άνθρωποι. Η σειρά δεν συνεχίστηκε γιατί νομίζω κάτι είχε γίνει με τη Γιουλάκη. Ήταν δυο - τρεις που ήθελαν να φύγουν, επομένως το σταμάτησε. Κι εμένα δεν με συνέφερε γιατί για ένα μεγάλο διάστημα με φώναζαν Αμαλία. Τι Αμαλία;"

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη φιλία της με τη Τζέσυ Παπουτσή, που μας άφησε πέρυσι, ενώ είπε μια ωραία ιστορία από το παρελθόν, όταν η Νεφέλη είχε παρασύρει την Τζέσυ να κάνει σκονάκια με το κείμενο του έργου πάνω στα πόδια της και την είχε "πιάσει" ο Δαλιανίδης, ενώ δεν παρέλειψε να πει και μια ιστορία με την Κατίνα Παξινού!

Επίσης, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό, όταν κόντεψε να πάρει να φωτιά το σπίτι της. Όπως είπε η ίδια:

"Το λέω σε όλο τον κόσμο, πετάξτε τις ηλεκτρικές κουβέρτες! Η γάτα μου η Άννα με έσωσε και δεν κάηκα. Ήμουν γυρισμένη στη ντουλάπα και η Άννα πήγαινε πάνω κάτω και νιαούριζε έντονα. Όταν γύρισα επιτέλους να δω τι θέλει, πήρε το μάτι μου κάτι πορτοκαλί πάνω στο κρεβάτι. Είχε πάρει φωτιά. Ο πυροσβέστης που ανέβηκε και είδε τι έχει γίνει μου είπε ότι είχα άγιο και να ανάψω λαμπάδα!"

24Media Network