Παναγιώτα Βλαντή: Πιο σημαντική η “διαγραφή” Φιλιππίδη – Λιγνάδη από το κοινό παρά από το ΣΕΗ

Παναγιώτα Βλαντή: Πιο σημαντική η “διαγραφή” Φιλιππίδη – Λιγνάδη από το κοινό παρά από το ΣΕΗ
Η Παναγιώτα Βλαντή στο Πρωινό glomex

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για το ελληνικό #MeToo και αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με κάποιες από τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Ούσα μία από τις ηθοποιούς που κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων για το κίνημα #MeToo βρήκε το θάρρος να μοιραστεί τη δική της προσωπική ιστορία για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε ηλικία 22 ετών, η Παναγιώτα Βλαντή πήρε θέση για τις υποθέσεις των Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η διαγραφή από το κοινό σε περίπτωση ενοχής τους είναι πιο σημαντική από τη διαγραφή τους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η ίδια δήλωσε πως εμπιστεύεται την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με κάποιες από τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, οι οποίες ζουν ξανά το μαρτύριο.

“Αγωνιώ φυσικά, για τις αποφάσεις που θα πάρει η Δικαιοσύνη είναι έντονος ο προβληματισμός μου και το ενδιαφέρον μου για να δω τι γίνει. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη Δικαιοσύνη. Έχω μιλήσει με κάποιες από αυτές τις γυναίκες και πραγματικά, ζουν ένα μαρτύριο ξανά, το ζεις και το ξαναζείς και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πάρα πολύ στη Δικαιοσύνη και όσο περνάει από το χέρι μας να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλήσουν σε οποιονδήποτε κλάδο και αν είναι αυτός. Φυσικά πάντα είναι εκεί η Δικαιοσύνη για να κρίνει το αθώος και ένοχος, όχι τα λαϊκά δικαστήρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα Βλαντή και πρόσθεσε:

“Είναι πολύ σημαντικό να διαγραφούν από το ΣΕΗ, πιο σημαντικό όμως είναι αν και εφόσον αποδειχθούν οι ενοχές τους να διαγραφούν από το κοινό. Να μην ξεχάσει ο κόσμος. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά αυτές οι γυναίκες υπέφεραν και για να βγουν να μιλήσουν πάλι πέρασαν ένα μαρτύριο, γιατί δεν είναι εύκολο, βλέπετε τι ακούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα