Εκλογές 2023: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή

Εκλογές 2023: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή
Ψηφοδέλτιο στην κάλπη EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε από τα πολιτικά επιτελεία των κομμάτων ο τόπος και η ώρα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των δεύτερων εθνικών εκλογών, οι οποίες θα κρίνουν τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας την Κυριακή, 25 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκε από τα πολιτικά επιτελεία των κομμάτων ο τόπος και η ώρα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί. Συγκεκριμένα:

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο στις 10.30 πμ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο και ώρα 10.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2 & Κουντουριώτου 1Α, Περιστέρι).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00, στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο), Καποδιστρίου 27.

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 637 εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Αλέξανδρου Παπάγου 40), στις 12.00 το μεσημέρι.

Στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34, θα ψηφίσει αύριο το πρωί, στις 10.30, ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στις 10.30 το πρωί στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην οδό Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας“, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, σημειώνεται πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12.00 το μεσημέρι στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα