Ο Μητσοτάκης στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο αλά Νίξον – Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση Μαξίμου

Ο Μητσοτάκης στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο αλά Νίξον – Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση Μαξίμου

Τσαπανίδου: "Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για προεκλογικές περιοδείες.” Σκέρτσος: “Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων".

Μία φωτογραφία που ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν πτήσει προς την Κεφαλονιά, προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Πρώτον, γιατί θύμισε φωτογραφίσεις προέδρων των ΗΠΑ όπως ο Ρίτσαρντ Νίξον και δεύτερον, διότι επέβαινε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για περιοδεία εν όψει των εκλογών της 21ης Μαϊου.

 

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με δήλωση της υποστήριξε ειδικότερα:

“Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία”.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση αυτή της κ.Τσαπανίδου στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ανέφερε καταρχήν ότι δεν γνωρίζει εάν ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβεί στην Κεφαλονιά, αλλά πρόσθεσε:

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαϊου και τη διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα