Τσίπρας: “Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια – Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα”

Τσίπρας: “Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια – Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα”
Ο Αλέξης Τσίπρας INTIME NEWS

Στα Χανιά πραγματοποιεί περιοδεία ο Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά.

«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενους στους εργαζομένους του εργοστασίου, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευσαν οι πρώην υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη.

Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη των Χανίων, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο (πλατεία Ελευθερίας).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα