ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ παρέλαβαν 1.200.000 μάσκες από την Κίνα

Δύο γιατροί με μάσκες
Δύο γιατροί με μάσκες SHUTTERSTOCK

Έφτασε το φορτίο σωτηρίας από την Κίνα, με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ να παραλαμβάνουν 1.200.000 μάσκες. Τι δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ παρέλαβαν 1.200.000 μάσκες τις οποίες θα διαθέσουν για τις ανάγκες των στελεχών των φορέων που συμμετέχουν στη μάχη εναντίον του κορονοϊού, σε συνέχεια των 500.000 τεμαχίων υγειονομικού υλικού που είχε διαθέσει έγκαιρα. 

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού, (με ειδική πτήση της Aegean από την Κίνα), εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη και τον πρόεδρο της Aegean Ε. Βασιλάκη καθώς και στα ΕΛΠΕ γα την συμβολή τους στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. 

ADVERTISING

Ιδιαίτερα συνεχάρη τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους που ταξίδευαν συνεχόμενα για 28 ώρες (Αθήνα – Guangzhou - Αθήνα) για να μεταφέρουν το υγειονομικό υλικό. 

«Όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια απέναντι από τον κορονοϊό. Με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα είναι συνεχώς στο πλευρό λειτουργών και των εργαζομένων, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην προστασία τους», δήλωσε επιγραμματικά.  

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Aegean, Κίνα
SHARE: